Open dag 2016

Ineens realiseer ik me dat op de website nog geen aandacht is geweest voor de open dag van zaterdag 18 juni. Er stond nog gelukkig nieuwjaar… Nou, het is duidelijk alweer even geleden dat ik me kon wagen aan een nieuw blog of nieuwsitem. Af en toe op Facebook plaats ik een update als ik er aan denk: te weinig, het zit duidelijk nog niet helemaal in het systeem. Nu ook weer bedenken welke handelingen ik moet doen om dingen op de site te veranderen en plaatsen, etc.

Open Dag (Lekker naar de Boer) zaterdag 18 juni 

tussen 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom op Hoeve Kazan.

De voorbereidingen voor de open dag zijn in volle gang! Natuurlijk hebben we weer het ontmoetingsplein in de hooiberg: lekker genieten van koffie, thee en taart en bijkletsen met vrienden of gewoon met andere mensen die er zijn! In de winkel worden er wat nieuwe producten geïntroduceerd (en geproefd!). De Agrarische Natuurvereniging Hollandse Venen is present, er zijn kuikentjes, konijnen en geiten. Voor de inwendige mens wordt natuurlijk ook gezorgd. Er is een ook kinderprogramma, zodat de kleintjes zich ook lekker kunnen vermaken met knutselen, tekenen, etc. De imker zal een en ander vertellen over bijenhouden bij de nieuwe bijenstal op de boerderij. ’s Middags komt er een accordeoniste de middag opluisteren met Franse chansons.

Het programma wordt nog aangevuld met allerhande andere leuke, lekkere, interessante dingen! We doen binnenkort weer een update!