Laatste puntjes op de i

Terwijl de zon heel erg haar best doet om het winter eten voor de koeien nog lekkerder te maken (vanmiddag wordt het ingepakt in grote zwarte ronde balen die dan pas bij winterdag aan de koeien gegeven worden, zgn. kuilgras), heb ik een vrije dag genomen om de puntjes op de i te zetten voor de open dag zaterdag. Ik las net op weeronline dat die dag een 1 krijgt (wind, regen en 17 graden), dus daar word ik niet heel blij van, maar niets zo veranderlijk als het weer, dus tegen de tijd dat het zaterdag is, is het vast lekker open dag weer. De hele dag ontvang ik al pakjes oa van Van Eigen Erf (kookboeken) en Bionext (folders en boekjes met leuke wetenswaaridgheden). Marianne Humme van Groene Hart Catering heeft net nog haar heerlijke walnotenpesto gebracht voor in de winkel en ik ben bezig met de website weer helemaal up to date te maken. Vanmiddag bewegwijzering voor op het erf maken en uitlegvan gebouwen etc. op op A4tjes. Resteert opruimen, ramen wassen en de winkel helemaal inruimen. En natuurlijk taart bakken! U komt toch zeker ook?