Kerstproeverij met heerlijke producten van Hoeve Kazan

De tijd vliegt voorbij en drukte alom. Sinterklaas is net het land uit, de kerstborrels staan alweer op je te wachten. De laatste afrondingen op het werk, want het moet nog ‘ff’ af, een vergadering moet nog even ingepland worden voor het einde van het jaar…

En ondertussen spookt die vraag in je hoofd ‘wat eten we met kerst’? En met wie? Zijn we gezellig samen, of met de familie, of een grote groep vrienden… wat zet ik op tafel? En o ja, ik wil ook niet de hele dag in de keuken staan…

Laat je verrassen en inspireren bij de ‘kerstinspiratiemiddag’ bij Hoeve Kazan. We maken een paar feestelijke vleesgerechtjes die u kunt proeven.

Stoofpannetje van biologisch vlees

Een heerlijke stoofpot, carpaccio, een soepje, rosbief…. of toch iets met lamsvlees? Een mooie bout (of een stukje daarvan)? Of een rollade? Kortom, keuze genoeg!

We hebben de afgelopen tijd ons assortiment ook verder uitgebreid met een paar mooie tafelzuren van Lepelboom. Honing van De Koning, speltpasta uit de Hoekse Waard, heerlijke olijfolies van GreenBites. De producten  zijn allemaal of biologisch of op een andere manier duurzaam geproduceerd. Ook hiervan is zaterdag te proeven!

Zaterdag 9 december ben je van harte welkom op deze proeverij.

Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er doorlopend hapjes.

De keuken is lekker warm en helemaal in kerstsferen,

                                laat u lekker verwennen door sfeer, smaak, geur en gezelligheid! 

We proberen alles op voorraad te hebben, maar zoals het gaat bij een koe: bepaalde delen zijn er beperkt dus op = dan op. De voorraad wordt voor de kerst nog aangevuld en dus hoeven we je (hopelijk) niet teleur te stellen.

Voor iedereen is er een fleurig presentje: u moet even aan het werk rond de kerst, maar dan hebben de vroege vliegende voorjaarsvriendjes er heel veel aan!

De openingstijden rond de kerstdagen en oud& nieuw:

  • donderdag 21 december 13.00 – 17.00 uur
  • vrijdag 22 december 13.00 – 17.00 uur
  • zaterdag 23 december 9.00 – 17.00 uur.
  • vrijdag 29 december gesloten,
  • zaterdag 30 december 9.30 – 15.00 uur: de koffie staat klaar met lekkere oliebollen!