BOERzoektBUUR

 

 

 

 

UPDATE 11-7-2015

Inmiddels is het project Boer zoekt Buur afgesloten. U kunt geen aandelen meer kopen in dit project. De zonnepanelen liggen op het dak, 80% is met crowdfunding gerealiseerd! WAUW wat een mooi resultaat!

Inmiddels hebben de zonnepanelen in het eerste jaar 11.500 kW opgeleverd: een rendement van 92%. Hiermee hebben we bijna 7000 kg CO2 bespaard! Dit zijn mooie resultaten.

 

boerZOEKTbuur voor ZONNEPANELEN
U ondersteunt Hoeve Kazan in haar ambitie aan een klimaat neutrale landbouw te werken. Dankzij uw financiering investeert Hoeve Kazan in zonnepanelen voor eigen energievoorziening. De investeringsplannen zijn nu zo dat we in ieder geval 100% van ons eigen gebruik kunnen opwekken

Het werkt heel simpel. U investeert € 250 (of een veelvoud daarvan) in onze zonnepanelen. Als tegenprestatie ontvangt u € 300 aan waardebonnen (6 x € 50,-). Deze waardebonnen kunt u gedurende 6 jaar (ieder jaar 1) inleveren bij Hoeve Kazan.

  • U kunt jaarlijks een van de waardebonnen bij Hoeve Kazan aan producten en diensten besteden
  • U krijgt jaarlijks een uitnodiging van Hoeve Kaz!an voor de boerZOEKTbuur dag

Crowdfunding is een supermooi principe: de kringloop van geld is veel beter gesloten: financiële middelen worden in het bedrijf gehouden, in plaats van dat de middelen wegvloeien naar grote instanties bij externe financiering. Het is laagdrempelig en overzichtelijk en iedereen wordt er beter van!

Meedoen? Kom een keer langs! Of bel 0172-538861